Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

Приватно сместување : 5-9 луѓе во MAVROVO

Цена: 80 евра
приближно: 4920 денари
Контактирајте го огласувачот
  • Број на огласот: 8473
  • Објавен: 18 Јан 2012, 10:05
  • Огласот е прегледан: 3712 пати
Капацитет:5-9
Категорија:1
Тип на објект:куќа
Дополнителни информации:
  • • дворно место
  • • кабловска
  • • балкон
  • • паркинг место
Град: Гостивар Опис:
izdavam prekrasna vikendica 100m2vo blizina na hotel bistra vikendicata e odlicno opremena so parno grenje kamin,satelitska antena ,bum tv. vikendicata odgovara za dve familii ili za 8 osobi tel. 071 236 206; 02/2040-104 blaze.
Краток линк до огласот:
Приватно сместување : 5-9 луѓе во MAVROVO


Контакт


» Телефон за контакт: 02/2040-104

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Nimbus Software

Doktori.mk

Ова е место за Вашата реклама