Најнови огласи
ГРЕШКА warning
ГРЕШКА warning

Seksualni uslugi

  • Број на огласот: 35177
  • Објавен: 08 Апр 2013, 01:05
  • Огласот е прегледан: 670 пати
Јас сум:маж
Барам:жена
Заинтересираност за:
  • • Интимна врска
  • • Секс
Град: Скопје Опис:
Maz na 50 godini od Skopje so obvrski i so iskustvo nudi seksualni uslugi na devojki ili zreli zeni na niven teren! Ako ste osameni ili ignorirani od soprugot, bi mozel da vi gi nadomestam vasite seksualni potrebi i zelbi. Nacionalnosta ne e bitna.
Краток линк до огласот:


Контакт


» Телефон за контакт: 07000000

» Контактирајте го огласувачот преку е-маил:
Вашето име:
Вашиот е-маил:
Вашата порака:
Внеси ги буквите: What do you think this is ? 

Ова е место за Вашата реклама